Sembonia Sale: Buat Pencinta Sembonia Tak Lena Tidur

Woowwww!!!! diskaun hingga 60%?? Biar betul? Memang betul lah tu!!! diskaun hingga membuatkan pencinta Sembonia macam Cgu As tak lena tidur malam!! Lebih-lebih lagi hari ini merupakan hari terakhir promosi.

Untuk mereka yang berada di sekitar bandaraya Melaka dan kebetulan yang on the way nak ke Melaka harini sempena cuti sekolah, jangan lepaskan peluang untuk dapatkan diskaun dari 20% hingga 60% beg tangan jenama Sembonia di Butik Sembonia. Bukan itu sahaja wallet yang diperbuat dari leather genuine juga boleh dibeli hanya dengan harga RM129. Wahhh!! kulit tu..

Kasut dah kehabisan tapak? Jangan risau.. Sembonia juga ada promosi untuk kasut tau. Serendah harga RM150 untuk tiga pasang kasut lagi. Kira sepasang RM50 laa tu. Kasut awak!! kasut!!! Memang tak akan dapat harga semurah ni di luar waktu promosi. Cgu As percaya pencinta Sembonia pasti tak akan lepaskan peluang ni. Memang kena grab laju-laju.

Kalau nak tau, sebelum ni Cgu As pernah pakai pelbagai jenama beg dan kasut. Enam tahun lepas tetiba Cgu As terbeli beg tangan dan kasut jenama Sembonia. Kira beli satu set laa ni. Dapat bonus time tu. Konon nak reward untuk diri sendiri beli barang mahal sikit. Perghhh.. sejak hari pertama pakai beg jenama Sembonia Cgu As terus terjatuh cinta tanpa sengaja. Lebih kurang macam jatuh cinta pandang pertama laa ni.. Maka sejak dari hari tersebut hinggalah sekarang Cgu As tak berpaling lagi dan masih kekal setia dengan jenama Sembonia.. Nampak tak disitu betapa setianya Cgu As. hehe

Macam mana tak jatuh cinta, begnya memang agak selesa dan tahan lasak. Jadi kepada mereka yang memang berminat pada jenama yang berkualiti tinggi, tahan lama serta cantik, jangan ragu-ragu lagi. Percayalah Sembonia antara pilihan terbaik dan mampu milik. Memang amat berbaloi bila dapat beli serta pakai beg dan kasut berjenama Sembonia ni. Memang tahan lama walaupun harganya boleh  tahan laa juga.. hehe

Buat para suami atau kekasih yang duk tercari-cari apa nak hadiahkan isteri atau teman wanita sempena birthday atau sesaja baik hati nak hadiahkan, rebut peluang sempena promosi kali ni. Cepat laju-laju ke Butik Sembonia. Banyak pilihan beg tangan dan kasut dengan harga yang cukup murah. Pssst… pastikan jangan cabut tag harga asal tau. Mesti si penerima hadiah tersenyum lebar sepanjang bulan. hahaha Jangan lupa harini last promosi tau!!! Selepas ni harga kembali pada asal. Ok, jom ramai-ramai terjah ke Butik Sembonia. Cgu As dah.. anda bila lagi? hihi

Mereka yang dah ada di Melaka ni, boleh terus je ke:

SB Boutique Sdn.Bhd

Lot G72A, Ground Floor,

(AEON Bandaraya Melaka-Sembonia)

Tel: 06-2867351

Layari juga: http://www.sembonia.com

2 thoughts on “Sembonia Sale: Buat Pencinta Sembonia Tak Lena Tidur

Add yours

Leave a Reply to Cikguzurah Cancel reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: