Sembonia Sale: Buat Pencinta Sembonia Tak Lena Tidur

Woowwww!!!! diskaun hingga 60%?? Biar betul? Memang betul lah tu!!! diskaun hingga membuatkan pencinta Sembonia macam Cgu As tak lena tidur malam!! Lebih-lebih lagi hari ini merupakan hari terakhir promosi. Untuk mereka yang berada di sekitar bandaraya Melaka dan kebetulan yang on the way nak ke Melaka harini sempena cuti sekolah, jangan lepaskan peluang untuk... Continue Reading →

Perlu Ke Pakai Life Jacket?

Ya!! mmg perlu pakai.. Malahan setiap orang WAJIB memakainya ketika menaiki bot, kapal atau setiap kali melakukan aktiviti berperahu. Kemalangan di dalam air berlaku terlalu cepat dan ada kalanya tidak terjangka. Kalau nak tau, life jacket sekarang ni jauh lebih selesa, ringan dan lebih bergaya dengan rekaan yang terkini. Ianya juga lebih sejuk dan selesa... Continue Reading →

Wirakah kami?

Pagi semalam, seawal jam 7.30 pagi Cgu As dah memulakan perjalanan ke Jeti Merang yang terletak di daerah Setiu. Perjalanan yang memakan masa hampir 50 minit dari rumah sewa Cgu As di Kuala Ibai diiringi dengan hujan renyai dan kadang kala lebat. Beberapa tempat di jalan raya sudah dinaiki air yang menjadikan perjalanan semakin panjang... Continue Reading →

Kembara KBBA9: Jepun

Konnichiwa !! ( こんにちは )   Ok.. berbahasa Jepun sket kita hari ni.. hehehe Hari ni Cgu As nak share sket pasal projek KBBA9 iaitu pada 4 November 2018, satu team #KEMBARAKBBA9 akan ke Jepun. Kalau nak tau kembara kali ini diuruskan serta ditaja oleh J HORIZONS dan COSMODERM. Bagi yang berminat nak rasai pengalaman dan... Continue Reading →

Blog at WordPress.com.

Up ↑